Ein Leben in Spanien Property Magazine Edition 64 - Marsh 2022

Ein Leben in Spanien Property Magazine Edition 64 - Marsh 2022 vorgestellte Bild
 

Wenn Sie Probleme beim Anzeigen der PDF-Datei im Viewer haben, klicken Sie hier, um sie direkt in Ihrem Browser anzuzeigen

Marsi është këtu dhe Pashka është afër. Dyqanet janë plot me të mirat e Pashkëve. Edhe pse të them të drejtën kanë qenë që nga Krishtlindjet. Pashka është vonë këtë vit, kështu që ne do të flasim më shumë për këtë muajin e ardhshëm.

Pra, çfarë ka në këtë muaj?

Ka një lexim shumë interesant për koston gjithnjë në rritje të funeralit në faqet 40 dhe 41 nga InsureSpain. Ata mund të ulin në mënyrë drastike koston e planit tuaj të funeralit. Hidhini një sy dhe shikoni nëse ato mund t'ju ndihmojnë të kurseni para.

Ndërsa faqja 16 ka pronën tonë të muajit. Ky muaj është një pronë absolutisht e volitshme në Fuente Alamo. Nëse keni një pronë për shitje dhe dëshironi që ajo të shfaqet në revistë, ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion.

Viel Spaß mit dem Magazin dieses Monats

Wenn Sie mit uns werben möchten, wenden Sie sich bitte an  peter.clarke@alifeinspain.com oder besuchen Sie unsere Werbeseite.